banner
Objava: 23.7.2017 08:57
Čitanja: 1832
Autor: Administrator
Stigao u Široki
Dinamov trofej Kupa velesajamskih gradova stigao u Široki Brijeg
Dinamov trofej Kupa velesajamskih gradova stigao u Široki Brijeg
0
0

Povodom 50. obljetnice od osvajanja jedinog europskog trofeja u povijesti hrvatskog klupskog nogometa – Kupa velesajamskih gradova, Građanski nogometni klub Dinamo je kroz turneju nazvanu „Trophy Tour“ stigao u Široki Brijeg.

„Trophy Tour“ se u predvečernjim satima održao na Trgu širokobrijeških žrtava, a građani su mogli vidjeti izložen trofej iz 1967. godine. Također, prisustvovali su igrači iz legendarne 1967. generacije, Stjepan Lamza, Slaven Zambata i Fahrudin Dautbegović.

Gradonačelnik Miro Kraljević je u ime Grada Širokog Brijega legendarnim igračima poklonio prigodne poklone kao uspomenu na današnji dan. Svojim humorističnim anegdotama, prisutne je nasmijao Frano Vukoja. Veliki broj Širokobriježana i navijača Dinama, odlučio je doći vidjeti trofej, loptu iz velikog finala i fotografirat se igračima. Iako je prošlo 50 godina, starije generacije i dalje pamte koliko je Dinamo te godine bio snažan. Pa čak u toj mjeri da znaju nabrojati cijelu legendarnu generaciju.

Također, uz izložbene artikle građani su se mogli fotografirati, učlaniti u klub i kupiti prikladne suvenire.

Grad Široki Brijeg jedan je od 15 gradova gdje se „Trophy Tour“ održava tijekom ljeta, a rezultat je međusobne suradnje Grada Širokog Brijega i GNK-a Dinama.

Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS