banner
Objava: 29.3.2017 10:10
Čitanja: 292
Autor: Administrator
Najbolja banka
Global Finance magazin - Raiffeisen najbolja banka u BiH
Global Finance magazin - Raiffeisen najbolja banka u BiH
0
0

Po ocjeni Global Finance magazina, Raiffeisen je najbolja banka u Bosni i Hercegovini.

- Nagrada renomiranog magazina "Global Finance" je za nas izuzetno značajna s obzirom na to da predstavlja dodatnu potvrdu ispravnosti i uspješnosti naše poslovne strategije. Klijenti, prihvaćanjem nove tehnologije, mijenjaju i željeni način komunikacije s bankom, stoga kontinuirano nastojimo pratiti ove trendove i ići u korak s digitalnim dobom u kojem živimo. Među prvim smo bankama na tržištu koja je klijentima ponudila brojne inovativne financijske proizvode, a s ciljem pojednostavljenja komunikacije i poslovanja s bankom - izjavio je predsjednik Uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg.

Pored prestižne titule koju je dodijelio Raiffeisen banci u Bosni i Hercegovini, “Global Finance” je proglasio Raiffeisen Bank International AG (RBI) “Najboljom bankom u srednjoj i istočnoj Europi” u okviru dodjele nagrada “Najbolje svjetske banke za 2017. godinu”. Renomirani financijski magazin dodijelio je ovu prestižnu regionalnu nagradu RBI-u jedanaesti put u posljednjih 14 godina, priopćeno je iz Raiffeisen banke.

- Nagrada za ‘Najbolju banku u srednjoj i istočnoj Europi’ je istovremeno i čast i obaveza da nastavimo pružati kvalitetu te prvoklasne usluge i proizvode širom regiona - izjavio je generalni direktor RBI-a Johann Strobl.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS