banner
Objava: 17.11.2016 10:03
Čitanja: 486
Autor: Administrator
Predsjedavajući
Mladen Ivanić od danas predsjedavajući Predsjedništva BiH
Mladen Ivanić od danas predsjedavajući Predsjedništva BiH
0
1

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić obavljat će od danas funkciju predsjedavajućeg Predsjedništva BiH tijekom narednih osam mjeseci.

Iz Predsjedništva BiH priopćeno je da će Ivanić funkciju predsjedavajućeg obavljati po načelu rotacije koja se odvija na osnovu Ustava BiH, a u vezi s Poslovnikom o radu Predsjedništva BiH.

Ivanić će na mjestu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH naslijediti bošnjačkog člana Bakira Izetbegovića, a za osam mjeseci će tu funkciju ponovno preuzeti hrvatski član Dragan Čović.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Gost
1. Gost 17.11.2016 10:35
Neka je otišao riđobradi glasnogovornik hrvatskog naroda u BiH-ni. On nam uspostavi dijagnozu onda nas liječi,on najbolje zna što je nama hrvatima dobro a što ne. Mislim na Bakira Izetbegovića koji je sebi u zadnje vrijeme uzeo za pravo da priča o položaju hrvata,što će nam on dati,što ne,o HZ-HB-ni kako nam je nanjela štetu itd.Bože sačuvaj dokle seže bezobrazluk bošnjačkih političara,nacionalista.
0
0
0
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS