Objava: 14.7.2017 21:41
Čitanja: 2360
Autor: Administrator
Izvučene nagrade
Održano izvlačenje velike nagradne igre “Kupon ispiši i s Twingom zbriši!”
 Održano izvlačenje velike nagradne igre “Kupon ispiši i s Twingom zbriši!”
0
0

Došli smo do kraja još jedne velike nagradne igre Mepas Malla koji je svoje vjerne kupce darovao fantastičnim nagradama. U prizemlju centra, danas je održano izvlačenje velike nagradne igre „Kupon ispiši i s Twingom izbriši!" U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi posjetitelji s računom u vrijednosti od 20 KM ostvaren od 10.04. do 10.07. u bilo kojoj radnji centra.

Uz fenomenalnu gradsku jurilicu Renault Twinga, svi kupci imali su priliku osvojiti mnoštvo nagrada, uključujući odlične Cat S60 Smartphone i savršene Wellness vikende u Hotelu Mepas.

Tko je postao vlasnik atraktivnog Renault Twinga i drugih vrijednih nagrada provjerite ovdje.

Zahvaljujemo se partnerima nagradne igre GUMA M, ovlaštenom Renault partneru, HT ERONET, Cat Phones i Hotelu Mepas što su podržali nagradnu igru i osigurali vrijedne nagrade.

Čestitamo svim dobitnicima na osvojenim nagradama. Zahvaljujemo se svima posjetiteljima što su vrijedno popunjavali kupone i sudjelovali u nagradnoj igri.

Podsjećamo vas na ljetna sniženja, idealna su prilika da obnovite svoju garderobu po super sniženim cijenama. Sniženja brandova potražite na našoj Facebook stranici. Posjetite Mepas Mall i ostvarite najbolji shopping s popustima.

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu!

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS