banner
Objava: 27.7.2017 08:20
Čitanja: 932
Autor: Administrator
Slobodna mjesta
Ostalo prazno gotovo 2000 mjesta, očekuje se dolazak studenata iz RH
Ostalo prazno gotovo 2000 mjesta, očekuje se dolazak studenata iz RH
0
0

Svi fakulteti Sveučilišta u Mostaru trenutačno su u fazi godišnjih odmora. Završeni su prvi upisni rokovi, a drugi su na redu početkom rujna. Nakon zbrajanja podataka dobijemo podatak kako je nastavljen trend pada broja novoupisanih studenata. - Sveučilište u Mostaru bilježi pad studenata od 2010. godine. Ove godine taj manji broj studenata više je izražen. Uzroka sasvim sigurno ima više, a jedan od njih je demografska slika - govori nam na početku razgovora novoizabrani rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić. Koliko je situacija ove godine drugačija nego ranijih, pokazuju i podaci koje donosimo na ovoj stranici.

Farmacija jedinstven primjer J

Jedini fakultet koji je popunio sva mjesta u prvom upisnom roku je Farmaceutski. Kako nam je rekla dekanica prof. dr. sc. Monika Tomić, stanje je ostalo identično kao i prethodnih godina, odnosno veliko je zanimanje za taj studij, piše Večernji list

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS