Objava: 3.7.2015 10:21
Čitanja: 495
Autor: Administrator
Nagrade
Raiffeisen BANK dobitnik nagrade za europsku kompaniju BiH za 2015. godinu
Raiffeisen BANK dobitnik nagrade za europsku kompaniju BiH za 2015. godinu
0
0

Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, proglašen "Najboljim poslovnim menadžerom BiH za 2015. godinu".

"Ove dvije nagrade su podstrek za dalji rad i poboljšanje našeg poslovanja u budućnosti, te bih želio istaći da iza istih stoji predanost, timski rad svih uposlenika Banke. Na ovom tržištu uspješno poslujemo preko 20 godina te smo se kvalitetom svog poslovanja brzo izdvojili kao vrlo uspješna i profitabilna banka koja podržava rastuće proizvodne i izvozne aktivnosti bh. kompanija, te ovom segmentu poslovanja poklanjamo posebnu pažnju. Također, kontinuirano unaprjeđujemo svoje poslovanje u čijem fokusu su potrebe i želje klijenta kojima želim da se zahvalim što su nam ukazali svoje povjerenje svih ovih godina“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Nagrada za „Europsku kompaniju BiH za 2015. godinu“ te priznanje za „Najboljeg poslovnog menadžera BiH za 2015. godinu“ uručeno je na Svečanoj akademiji u Brčkom koja je održana povodom obilježavanja Dana Europe u BiH.

Predstavnici Europskog pokreta u BiH, koji je organizator ovog događaja, uručio je ovogodišnja priznanja najistaknutijim pojedincima i kolektivima koji su svojim radom dali doprinos procesu EU integracija i internacionalnom ugledu BiH iz oblasti ekonomije, lokalne zajednice, medija, kulture, sporta, te domaće diplomacije.

Svečana akademija je održana u sklopu projekta „Dan i mjeseci Europe u BiH – Brčko 2015.“ a aktivnosti u okviru navedenog projekta planirane su do kraja listopada tekuće godine.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS