Objava: 9.8.2015 14:47
Čitanja: 875
Autor: Administrator
Granice
Rekordne gužve na granicama Hrvatske i BiH, čeka se tri sata
Rekordne gužve na granicama Hrvatske i BiH, čeka se tri sata
0
0

Rekordne gužve zabilježene su u nedjelju na graničnim prijelazima kod Metkovića i Ličkog Petrovog Sela na ulazu u Hrvatsku iz BiH pa se na prijelaz granice čeka čak tri sata, priopćili su iz Auto moto saveza u BiH (AMSBIH) sa sjedištem u Mostaru.

Pojačan je promet prema svim graničnim prijelazima na izlasku iz Bosne i Hercegovine, a najveće su gužve na graničnim prijelazima u mjestima Doljani koji vodi prema Metkoviću i Izačiću koji vodi prema Ličkom Petrovu Selu. Na prijelaz granice čeka se, po navodima iz AMSBiH, prenosi Hina, tri sata.

Kolone su kilometarske na tim graničnim prijelazima i stvaraju se često budući da su prometnice koje vode prema alternativnim graničnim prijelazima u blizini slabo označene.

Veće gužve u nedjelju su se stvorile i na graničnome prijelazu Gabela Polje kod Metkovića gdje se na prijelaz granice čeka jedan i pol sat, dok je na graničnim prijelazima Kamensko kod Tomislavgrada i Prisika u Bosanskom Grahovu zadržavanje 40 minuta.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS