banner
Objava: 26.7.2017 09:33
Čitanja: 826
Autor: Administrator
O ovom se priča
Stiže top model finske kompanije – Nokia 8 biti će predstavljena 16.08.
Stiže top model finske kompanije – Nokia 8 biti će predstavljena 16.08.
0
0

I dok mi još nestrpljivo čekamo da u našoj regiji u prodaju krenu već predstavljeni mid-range i low end Nokia modeli (Nokia 6, Nokia 5 i Nokia 3), kompanija užurbano radi na perjanici.

Po svemu do sada poznatome njihov “alfa mužjak” nositi će ime Nokia 8 te će biti opremljen sa najmodernijim hardverom. Jedini veći misterij bio je datum predstavljanja, a sada je napokon i to poznato.

Nokia 8

HMD Global, kompanija koja je u vlasniku Nokia brenda, poslao je medijima pozivnice za event koji će se održati 16.08.2017. Iako nigdje nije navedeno da se radi o Nokia 8 pametnom telefonu gotovo da nema nikakve sumnje da je baš to u pitanju. Nedavno se počelo šuškati da je u pripremi i Nokia 2 uređaj (sa Snapdragon 210 SoC-om) no teško da bi pozivali medije radi toga. Nokia 8 biti će prvi Android flagship pametni telefon od kada postoji Nokia – bilo da mislite na staru Nokiju ili pak ovu novu. Očekivanja su velika i budući da je jasno da nikoga neće oboriti nogu sa dizajnom možemo se samo nadati da će kvaliteta biti na razini kojoj se očekuje od ovog imena.

Ako je vjerovati leakerima Nokia 8 biti će opremljena 5.3″ zaslonom Quad HD rezolucije, Snapdragon 835 procesorom, 4 ili 6 GB RAM-a i dvije stražnje kamere. Do predstavljanja nas dijeli još nekih 20ak dana, no uvjereni smo da će i do tada isplivati još neki detalji.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS