banner
Objava: 21.7.2017 15:59
Čitanja: 357
Autor: Administrator
Nagrade sretnicima
Uručene nagrade velike nagradne igre Mepas Malla
Uručene nagrade velike nagradne igre Mepas Malla
0
0

Danas, na platou Mepas Malla održano je uručenje nagrada iz nagradne igre „Kupon ispiši i s Twingomzbriši“! U velikoj nagradnoj igri, sreća se posebno nasmješila Andrei Prce koji je dobila priliku da se odveze u popularnoj gradskoj jurilici Renault Twingu!

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi posjetitelji s računom u vrijednosti od 20 KM ostvaren od 10.04. do 10.07. u bilo kojoj radnji centra. Uz Andreu, kupovina u najpopularnijem centru u regiji donijela je sreću i ostalim dobitnicima koji su osvojili mnoštvo nagrada poput odličnih Cat S60 Smartphonea, Wellness vikenda u Hotelu Mepas, bogatih poklon paketa i drugih vrijednih nagrada.

Zahvaljujemo se partnerima nagradne igre GUMA M, ovlaštenom Renault partneru, HT ERONET, CatPhones i Hotelu Mepas što su podržali nagradnu igru i osigurali vrijedne nagrade.

Čestitamo svim dobitnicima na osvojenim nagradama. Zahvaljujemo se svima posjetiteljima što su vrijedno popunjavali kupone i sudjelovali u nagradnoj igri.

Podsjećamo vas na ljetna sniženja, idealna su prilika da obnovite svoju garderobu po super sniženim cijenama. Sniženja brandova potražite na linku, posjetite Mepas Mall i ostvarite najbolji shopping s popustima.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu!

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS