banner
Objava: 25.7.2017 10:03
Čitanja: 928
Autor: Administrator
Šire poslovanje
Wizz Air razmatra uvođenje letova za Mostar
Wizz Air razmatra uvođenje letova za Mostar
0
2

Wizz Air planira daljnje jačanje svoje prisutnosti u bivšoj Jugoslaviji u narednom periodu s dodatnim letovima za Skoplje i Podgoricu, kao i potencijalno nove rute za Mostar.

Glavni komercijalni direktor Wizz Air Owain Jones rekao je za EX-YU Aviation News da bivša Jugoslavija i dalje igra veliku ulogu u mreži avioprijevoznika, koji ovog ljeta opslužuje svaku zemlju u regiji. Međutim, Jones je priznao da je prisutnost avionske kompanije na nekim tržištima, poput Hrvatske, i dalje ograničena u odnosu na druge low-cost konkurente.

On navodi da potražnja i troškovi ostaju problem u ovoj zemlji, ali je dodao da je Wizz Air nedavno pojačao svoju prisutnost u Hrvatskoj uvođenjem letova do Osijeka na jednogodišnjoj osnovi.

Osvrćući se na buduće planove rasta, Jones je nedavno rekao za „Routes Online” da pri odabiru nove linije razvojni tim uzima u obzir mnogo faktora, ali je potražnja na prvom mjestu. Da li postoji populacija koja želi putovati avionom?

- Naše domaće CEE tržište, tj. srednja i istočna Europa se rapidno razvija u uvjetima rasta BDP-a između 2,5 i 6,5% godišnje. To se očito direktno prenosi na rastuću potražnju za avionskim putovanjima. Tržišna zarada u srednjoj i istočnoj Europi je drugačija nego u zapadnoj Europi. Svako spletkari na zapadnom rutama i pokušava ukrasti putnike drugih zračnih prijevoznika. To je vrlo zasićeno tržište u smislu kapaciteta i potražnje. CEE je potpuno drugačija, dodao je.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Gost
1. Gost 25.07.2017 10:57
Mislim da to nece bas ici, to govorim iz osobnog iskustva.Osoblje zracne luke je jako neodgovorno a to u toj bransi nesmje biti.Na zalost ali tako je.
0
0
0
Gost
2. Gost 25.07.2017 12:09
Radnike na zracnoj luci morate prvo naucit osnovnoj kulturi pa onda dalje.Kad je bia linija za Sttudgard prije dvije godine, linija je otkazaana ali gospoda me nisu o tome izvjestili.Kad sam stigao na aerodrom rekli su mi da nece biti linije da je otkazana. Jel to uredu.Nece to ici jer vec sad ljudi nemaju povjerenja,
0
0
0
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS